A főzés sosem volt még ilyen egyszerű!

Töltsön kevesebb időt a főzéssel és többet az élet vidám dolgaival.

Próbálja ki otthonában vagy központi irodánkban a Thermomix TM6-ot

A főzés élmény. A főzés szenvedély, szeretet! Szeretnénk Önnek is átadni ezeket az érzéseket a Thermomix-szel. Ismerje meg közelebbről a TM6-ot vásárlás előtt. Foglaljon időpontot élményfőzésünkre, mi elmegyünk Önhöz, így otthonának kényelmében megnézheti, hogy mire képes a Thermomix! Győződjön meg arról, hogy milyen egyszerű lehet a főzés!

Icon

1. lépés

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

Icon

2. lépés

Vegyen részt élményfőzésünkön

Ismerje meg a Thermomix® TM6-ot a konyhájában, tanácsadóink által. A főzést követően lehetősége nyílik megrendelni a készüléket tanácsadójánál.

Icon

3. lépés

Thermomix® házhoz szállítása

A tanácsadónál megrendelt Thermomix® TM6-ot házhoz szállítjuk Önnek.

Élje át a Thermomix által nyújtott élményeket otthonában

Élmény a főzés! Foglaljon időpontot Thermomix ® élményfőzésünkre és tapasztalja meg a TM6-os tudását barátaival együtt. Tanácsadóink egyike több fogásos menüt készít Ön és vendégei számára. Miközben Ön nyugodtan élvezi a Thermomix ® csodáit, addig barátait is finom fogásokkal vendégeljük meg.

Miből áll a főzés?

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Felkészülés az élményfőzésre

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Miből áll a főzés?

Tapasztalja meg az interaktív főzést tanácsadónk és a Thermomix ® segítségével.

Hívja meg barátait is a főzésre és fedezzék fel közösen a Thermomix-et. Meglátja majd, hogy milyen egyszerű lehet a főzés!

IDŐPONT FOGLALÁSA

Szerezze meg Ön is Thermomix-ét!

1. lehetőség

Szerezze meg!

Váljon tanácsadóvá

Csatlakozzon hozzánk és nyerje meg saját Thermomix-ét. Vagy keresse meg tanácsadóként a pénzt a saját Thermomix ® Minikonyhájára.

Csatlakozzon

2. lehetőség

1450 euró

Fizetés egy összegben

A Thermomix egy összegben történő kifizetésével részesül a havi promóciónkban.

3. lehetőség

Részletfizetés

12, 24, 36, 48 hónap

Különböző részletfizetési lehetőségeinkből válassza azt, ami Önnek a legmegfelelőbb. További információért keressen minket!

Szolgálatatásaink – plusz előnyök

Garancia

A Thermomix™ és a tartozékai a legmagasabb szintű Vorwerk előírások (Vorwerk standards) szerint készülnek. Meghibásodás esetén kérjük, hogy tekintse át a jótállási feltételeket. A jótállás (garancia) időtartamára és feltételeire vonatkozó adatokat a szerződésében találja. Kizárólag a Thermomix™ alap szett tartozékait, vagy a Vorwerk által biztosított eredeti alkatrészeket használja. További információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Személyre szabott támogatás

Az ügyfelek kiszolgálása a Vorwerk-nél szívügyünk. Mindig örömmel segítünk ügyfeleinknek a Thermomix™-szel kapcsolatos kérdéseikben. A bemutatókat és az értékesítést követően tanácsadóink nem hagyják magukra ügyfeleiket, igény szerint folyamatos személyes kapcsolatot tartanak fenn. A Thermomix™ tulajdonosok folyamatos segítségnyújtásra számíthatnak, hogy a lehető legtöbbet kapják új készüléküktől.

Szerviz

A Thermomix™ a lehető legmagasabb színvonalon, hosszú élettartamú, minőségi alkatrészekből készül. Időnként mégis előfordulhat, hogy valamilyen probléma merül fel, és ügyfeleinknek technikai segítségre, támogatásra van szükségük. Amennyiben mégis előfordul, hogy a Thermomix™-szel valamilyen technikai probléma merül fel, vagy csak egyszerűen új tartozékokat vásárolna, szerviz-, és ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Események, főzőklubok

Sok szeretettel várjuk vidám hangulatú főzőklubjainkra! Ajándékozza meg magát 120 perc élményfőzéssel az új Thermomix TM6-ossal! A főzőklubok alkalmával nem csak az új receptek elsajátítására van lehetőség, hanem arra is nagyszerű alkalmak, hogy a Thermomix™ kulináris közösségében hasonló gondolkodású emberekkel találkozzon, és tapasztalatot cseréljen. Legyen a vendégünk, próbáljon ki új fogásokat és főzzünk együtt!

Mire vár még? Szerezze be minél előbb a Thermomix TM6-ot!

Vásárlás

But don’t take our word for it

Az ügyfelek ajánlásai

“Életem legjobb döntése volt. Ez a gép az, ami nem hiányozhat a konyhámból. Én csak ajánlani tudom, egyszerűen imádom.”

- Lilla

“Mindent tud, a gép fantasztikus, a csapat szuper, a szervezés kitűnő.”

- Ágnes

“Egyszerűen imádom! A kedvenc tárgyam, ami valaha bekerült a lakásunkba. A magtejtől kezdve a ketchupon, majonézen és a házilag őrölt liszten át mindenféle ételt gyorsan és egészségesen tudok vele elkészíteni. Munka mellett is háziasszony lehetek!”

- Dóra